کشتی تجاری ایران

توقیف یک فروند کشتی خارجی در آب های پارسیان

صافی نیوز / تفنگداران دریایی ناوتیپ پارسیان یک فروند کشتی خارجی حامل سوخت قاچاق را در آب‌های این شهرستان توقیف کردند.

به گزارش صافی به نقل از صدا و سیما، احمد حاجیان فرمانده ناوتیپ ۴۱۲ ذوالفقار شهرستان پارسیان گفت: با رصد اطلاعاتی و در عملیات منسجم، تفنگداران دریای این ناوتیپ موفق به توقیف یک فروند کشتی خارجی با ۱۱ خدمه در آب‌های کشورمان شدند.

وی گفت: پس از بازرسی از این شناور بیش از ۱۵۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد و هر ۱۱ خدمه خارجی آن برای گذراندن مراحل قانونی به حوزه قضایی شهرستان پارسیان معرفی شدند.

فرمانده ناوتیپ ۴۱۲ ذوالفقار شهرستان پارسیان گفت: ناوتیپ ۴۱۲ ذوالفقار در حمایت از اقتصاد کشور با هرگونه قاچاق سوخت در دریا به صورت قاطعانه برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/90332/%d8%aa%d9%88%d9%82%db%8c%d9%81-%db%8c%da%a9-%d9%81%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%af-%da%a9%d8%b4%d8%aa%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a2%d8%a8-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%b3/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها