ازدواج
پلیس فتا:

هیچ سایت همسریابی در کشور مجوز فعالیت ندارد

صافی نیوز / نیروی انتظامی می‌گوید: فقط سایت همدم مجاز و آن هم مجاز به همسان سازی در بستر همسریابی در کشور است.

به گزارش صافی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اظهار کرد: هیچ سایت همسریابی در کشور مجوز فعالیت ندارد.

وی افزود: فقط سایت و مجموعه همدم که آن هم یک سایت همسریابی نیست و یک سایت همسان گزینی است، مجاز به فعالیت در این زمینه است.

رجبی تصریح کرد: پلیس فتا در حوزه فعالیت همسریابی به هیچ فرد یا گروهی مجوز نمی‌دهد چرا که متولی ومسئولیت این کار بر عهده وزارت ورزش و جوانان است.

این در حالی است که برخی از سایت ها با عنوان همسریابی اقدام به فعالیت می کنند و گردانندگان این سایت ها در فضای مجازی نیز با راه اندازی کانال هایی اقدام به درج آگهی با مضمون معرفی گزینه ها از میان دختران و پسران برای ازدواج می کنند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/90614/%d9%87%db%8c%da%86-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%87%d9%85%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d9%88%d8%b2-%d9%81%d8%b9%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%aa-%d9%86/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها