بیمه شخص ثالث

بیمه خودروها ۲۱ درصد گران شد

صافی نیوز / طبق اعلام مدیر کل برنامه ریزی و امور فنی بیمه مرکزی حق بیمه ۲۱ درصد افزایش یافت. بر این اساس بیمه پراید و پیکان ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تعیین شد.

به گزارش صافی، عباسیان فر، مدیر کل برنامه ریزی و امور فنی بیمه مرکزی گفت: طبق اعلام قوه قضائیه نرخ دیه نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش می یابد، مقرر شد که ما به آن میزان نرخ بیمه را افزایش ندهیم. برای خودرو های معمول و مورد استفاده مردم مثل پراید مبلغ بیمه شخص ثالث دو میلیون و هفتصد هزار تومان تعیین شده است که البته با احتساب تخفیف های اعمال شده این مبلغ کمتر خواهد بود.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/93448/%d8%a8%db%8c%d9%85%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%b1%d9%88%d9%87%d8%a7-%db%b2%db%b1-%d8%af%d8%b1%d8%b5%d8%af-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%b4%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها