بانک مرکزی

آخرین وضعیت اعطای ‎وام قرض‌الحسنه ازدواج در بانک‌ها

صافی نیوز / مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی، آخرین وضعیت اعطای ‎وام قرض‌الحسنه ازدواج در بانک‌ها را اعلام کرد.

به گزارش صافی به نقل از ایسنا، مصطفی قمری‌وفا، در صفحه شخصی خود در شبکه‌ اجتماعی توییتر، نوشت:

«از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا امروز (۶ اردیبهشت)  ۲۹۰ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند، ۲۲ هزار فقره وام به ارزش ۲۷ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال پرداخت شده است و ۷۵ هزار نفر هم در حال عقد قرارداد در بانک و تکمیل مدارک موردنظر برای دریافت وجه وام هستند.

وی افزود: مابقی هم با توجه به گذشت زمان کوتاه ثبت‌نام در سایت، در انتظار تعیین شعبه هستند، اما ۳۷ روز اول سال ۱۴۰۰، ۱۶۷ هزار و ۸۱۱ نفر ثبت‌نام کردند و فقط ۱۲ هزار و ۹۶۰ فقره پرداخت شد. حدود ۴ هزار نفر هم در مرحله عقد قرارداد در بانک بودند. آمار گویاست، بر اساس شواهد نمی‌توان قضاوت کرد!»

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/94113/%d8%a2%d8%ae%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%b6%d8%b9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d8%b9%d8%b7%d8%a7%db%8c-%d9%88%d8%a7%d9%85-%d9%82%d8%b1%d8%b6%d8%a7%d9%84%d8%ad%d8%b3%d9%86%d9%87-%d8%a7%d8%b2/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها