سیدجواد ساداتی نژاد
وزیر حهاد کشاورزی:

قیمت برنج ایرانی ۶۴ هزار و ۹۰۰ تومان است

صافی نیوز / وزیر جهاد کشاورزی گفت: نرخ‌هایی که درباره برنج ایرانی اعلام می‌شود صحت ندارد و رقم مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کیلویی ۶۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

به گزارش صافی، سید جواد ساداتی نژاد در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره قیمت برنج اظهار کرد: برنج خارجی در همه کشور به نرخ مصوب در حال توزیع است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: اما با توجه به اینکه امسال ۳۰ درصد خشکسالی داشتیم برنج ایرانی با کمبود عرضه مواجه شده است، بنابراین هر جا که عرضه کم شود و تقاضا افزایش یابد قیمت بالا می‌رود.

وی تصریح کرد: نرخ‌هایی که درباره برنج ایرانی اعلام می‌شود صحت ندارد و رقم مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کیلویی ۶۴ هزار و ۹۰۰ تومان است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود اما برخی از فروشگاه‌ها بالاتر از این رقم اقدام به عرضه برنج می‌کنند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/94186/%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%ac-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%db%b6%db%b4-%d9%87%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%88-%db%b9%db%b0%db%b0-%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b3%d8%aa/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها