چای

این نوشیدنی‌ها خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهند

صافی نیوز / نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن چای یا قهوه ممکن است خطر سکته مغزی و زوال عقل را حدود یک سوم کاهش دهد.

به گزارش صافی، زوال عقل یک تخریب عملکرد مغز و سلامت کلی است که با افزایش سن ایجاد می‌شود و علائم آن شامل از دست دادن حافظه، مشکلات زبان و تغییر در خلق و خوی است.

سکته مغزی زمانی رخ می‌دهد که جریان خون بخشی از مغز به‌طور موقت قطع می‌شود و می‌تواند باعث آسیب مغزی شود. شایان‌ذکر است که آلزایمر شایع‌ترین شکل زوال عقل است.

محققان دریافتند که فواید چای ممکن است ناشی از فلاونوئیدهای موجود در آن باشد. فلاونوئیدها آنتی‌اکسیدان‌ها و بخشی از کلاس پلی فنول‌ها محسوب می‌شوند که در گیاهان یافت می‌شوند و دارای چندین فواید سلامتی هستند و به پیشگیری از بیماری‌های مختلف کمک می‌کنند.

نتایج مطالعه دیگری نشان داده است که چای، انواع توت‌ها و سیب همگی می‌توانند به جلوگیری از زوال عقل کمک کنند و این مطالعه نشان داد که افراد مسن با خوردن غذاهای غنی از فلاونوئید بیشتر، خطر زوال عقل را تا چهار برابر کاهش می‌دهند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/95834/%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%86%d9%88%d8%b4%db%8c%d8%af%d9%86%db%8c%d9%87%d8%a7-%d8%ae%d8%b7%d8%b1-%d8%b3%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d8%ba%d8%b2%db%8c-%d8%b1%d8%a7-%da%a9%d8%a7%d9%87%d8%b4-%d9%85/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها