بانک مرکزی

تفکیک حساب‌های شخصی و تجاری‌ از پایان شهریور امسال

صافی نیوز / طبق اعلام مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی، تفکیک حساب‌های شخصی و تجاری از پایان شهریور ۱۴۰۱ انجام می‌شود

به گزارش صافی به نقل از فارس، مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: پس از اتصال کامل کارتخوان‌ها و ابزار‌های پرداخت به سامانه‌های مالیاتی (طرح بر زمین مانده در دو سال گذشته) ،گام مهم بعدی در راستای ارتقاء شفافیت و انضباط مالی، تفکیک حساب‌های شخصی و تجاری است که از انتهای شهریورماه ۱۴۰۱ انجام می‌شود.

وی در این پیام افزوده است: کمیته‌های مرتبط در بانک مرکزی، بطور مستمر شاخص‌های نقدینگی، پایه پولی و سلامت بانکی را پایش و تدابیر اصلاحی لازم را در راستای اصلاح نظام بانکی، با همراهی و مشورت متخصصان، اتخاذ می‌کنند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/99434/%d8%aa%d9%81%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c-%d9%88-%d8%aa%d8%ac%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها