کرونا

۴۷ بیمار مبتلا به کرونا شناسایی و ۵ بیمار دیگر جان باختند

صافی نیوز / بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۶۲۵ نفر رسید.

به گزارش صافی به نقل از وبدا، از دیروز تا امروز ۲۸ آبان ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۶ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۲۵۸ نفر رسید. تا کنون ۷ میلیون ۳۳۴ هزار و ۶۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۴ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۵۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۳۴ هزار و ۶۷۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۷۴۶ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۳۱۴ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۲ هزار و ۷۳۲ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۳ هزار و ۷۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۳۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۰۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/107648/47-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d8%a8%d8%aa%d9%84%d8%a7-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%88-5-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1-%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها