بورس

افزایش بیش از ۴۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

صافی نیوز / شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (سه شنبه) بازار سهام، با ۴۵ هزار و ۱۳۳ واحد افزایش معادل (۳.۲۰) درصد به یک میلیون و ۴۵۴ هزار و ۴۸۷ واحد رسید.

به گزارش صافی به نقل از صدا و سیما، شاخص هم وزن نیز با ۹ هزار و ۷۴۰ واحد افزایش معادل (۲.۳۲) درصد در محدوده ۴۳۰ هزار و ۱۲۵ واحد قرار گرفت.

نماد‌های فارس، فولاد، فملی، کچاد، پارسان، شستا و وغدیر از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند.

نماد‌های شستا، فولاد، خگستر، خودرو، فملی، کالا و خساپا از نماد‌های پرتراکنش با تاثیر مثبت بر بازار سهام بودند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۲۱۸ واحد افزایش به عدد ۱۸ هزار و ۸۲۰ واحد رسید.

نماد‌های دی، فرابورس، کرمان، ولبهن، ددانا، سمگا و شراز از نماد‌های با تاثیر مثبت بر بازار فرابورس امروز بودند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/108706/%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%a8%db%8c%d8%b4-%d8%a7%d8%b2-%db%b4%db%b5-%d9%87%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%ae%d8%b5-%da%a9%d9%84-%d8%a8%d9%88%d8%b1%d8%b3/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها