به گزارش صافی ، نام این شیرینی از شکل ظاهری آن که رشتهگونه است گرفته شده و در برخی استان ها از جمله تهران نیز عرضه می شود.
محتویات اصلی آن، آرد برنج، شکر، شیر، مغز گردو و و ادویهجات معطر خصوصا هل و دارچین می باشد که اصولا یک سینی مسی داغ و یا ظروف مخصوص پخت میشود و جهت امکان مصرف باید متعاقب پخت روی سینی مزبور، در مقدار کمی کره یا روغن تفت داد.
حسب سلیقه و ذائقه شخصی میتوان رشته خشکاری که تفت داده شده را در شربتی که ترکیب آب وشکر، دارچین و هل میباشد قرار داد تا شیرین و نرم و قابل مصرف شود. رشته از آرد برنج تهیه می شود و با ابزاری خاصی بنام قیف یا شانه مخصوص رشته ریزی در سینی مسی داغ و یا ظروف مخصوصی ریخته میشود تا به شکل رشته ای گردد. داخل رشته با موادی از جمله گردو ، هل ، دارچین و شکر پر میشود. رشتهخشکار به دلیل برخورداری از گلوکز و پروتئین موجود در مغز گردو، شیرینی بسیار سالم و مقویی است.
انتهای پیام/