16:55 1403/02/11

رشته‌ خوشکار یا رشته‌ خُشکار شیرینی سنتی گیلکان

صافی نیوز/ رشته خشکار از شیرینی های سنتی و ویژهٔ ماه رمضان بوده که در استان گیلان و به‌ویژه در شهرستان رشت برای افطار استفاده می‌شود.
گیلان

به گزارش صافی ، نام این شیرینی از شکل ظاهری آن که رشته‌گونه است گرفته شده و در برخی استان ها از جمله تهران نیز عرضه می شود.

محتویات اصلی آن، آرد برنج، شکر، شیر، مغز گردو و و ادویه‌جات معطر خصوصا هل و دارچین می باشد که اصولا یک سینی مسی داغ و یا ظروف مخصوص پخت میشود و جهت امکان مصرف باید متعاقب پخت روی سینی مزبور، در مقدار کمی کره یا روغن تفت داد.

حسب سلیقه و ذائقه شخصی می‌توان رشته‌ خشکاری که تفت داده شده را در شربتی که ترکیب آب وشکر، دارچین و هل میباشد قرار داد تا شیرین و نرم و قابل مصرف شود. رشته از آرد برنج تهیه می شود و با ابزاری خاصی بنام قیف یا شانه مخصوص رشته‌ ریزی در سینی مسی داغ و یا ظروف مخصوصی ریخته می‌شود تا به شکل رشته‌ ای گردد. داخل رشته‌ با موادی از جمله گردو ، هل ، دارچین و شکر پر میشود. رشته‌خشکار به دلیل برخورداری از گلوکز و پروتئین موجود در مغز گردو، شیرینی بسیار سالم و مقویی است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *