سید حسن عابدیان
امام جمعه موقت اردبیل:

پیروزی قاطع ایران در جنگ ۱۲ روزه، نباید زیر سؤال برود/ درخواست برخورد قضایی با تشویش‌کنندگان اذهان عمومی

صافی نیوز / امام جمعه موقت اردبیل با رد ادعای شکست ایران در جنگ ۱۲ روزه، بر پیروزی مطلق کشورمان در این نبرد تأکید کرد و از مسئولان قضایی خواست با کسانی که در فضای حقیقی و مجازی ارزش‌های نظام را هدف قرار داده و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شوند، برخورد قانونی کنند.

به گزارش صافی، سید حسن عابدیان، امام جمعه موقت اردبیل، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان، با تأکید بر اهمیت عمل به آموزه‌های پیامبر اکرم (ص)، اظهار داشت: “ما باید توجه کنیم که چقدر با آورده‌های پیامبر (ص) آشنا هستیم و به آنها عمل می‌کنیم؛ اگر این‌گونه نباشد، باخته‌ایم.”

امام جمعه موقت اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مذاکره با ایالات متحده پرداخت و با صراحت تمام، سیاست‌های آمریکا در قبال ایران را به چالش کشید.

وی با بیان اینکه “مسئله مذاکره و تکلیف ما در رابطه با آن خیلی بدیهی و روشن است”، افزود: “موضوعی که به فراموشی سپرده شده و اولین سؤال در باب مذاکره است این است که چرا باید آمریکا در امورات ایران دخالت کند؟”

عابدیان تأکید کرد که اگر ایران تهدیدی برای جامعه بین‌الملل یا کشورهای منطقه‌ای است، “به مراجع بین‌المللی که هم‌سو با آنها هستند شکایت کرده و از مجاری حقوقی مسئله را پیگیری کنند.”

وی ادامه داد: “آمریکا در عمل مدعی شد که من کدخدای جهان هستم و کاری به مجامع بین‌المللی ندارم. ما با پذیرش این ادعا برجام را با آمریکا و کشورهای اروپایی امضا کردیم؛ اما خود آمریکا همان توافق را پاره کرد.”

امام جمعه موقت اردبیل با اشاره به درخواست مجدد آمریکا برای مذاکره پس از نقض برجام، گفت: “بعد از مدتی از ما خواست که دوباره با آمریکا مذاکره کنیم، مذاکره‌ای که متوقع بود حرف او باید به کرسی بنشیند. ما مذاکره را شروع کردیم؛ اما در اثناء مذاکره آمریکا به ایران حمله کرد.”

وی این اقدامات را “همه قلدری و عدم تقید به تعهدات” دانست و صراحتاً پرسید: “الان انجام مذاکره با چنین کشوری به چه جهت و برای تحقق چه هدفی معنی پیدا می‌کند؟”

آیت‌الله عابدیان همچنین به تلاش برخی برای زیر سؤال بردن پیروزی‌های ایران اشاره کرد و تصریح کرد: “برخی‌ها با طرح بعضی مسائل در صدد این هستند که پیروزی‌های ما را در جنگ ۱۲ روزه زیر سؤال برده و جامعه ما را جامعه‌ای شکست‌خورده، آسیب‌دیده و نیازمند به عنایت بیگانگان نشان دهند، درحالی‌که ما در این جنگ پیروز مطلق بودیم.”

وی برای اثبات این ادعا به سخنان “اسموتریچ”، وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی، اشاره کرد که در روزهای آخر جنگ اعلام کرده بود: “اگر این جنگ دو هفته دیگر نیز طول بکشد اسرائیل از نظر اقتصادی منفجر می‌شد.”

وی با اشاره به قدرت دفاعی و موشکی ایران، افزود: “موشک‌های نقطه‌زن ما از لایه‌های متعدد دفاعی کشورهای مختلف رد شده و در اسرائیل مکان‌هایی را مورد اصابت قرار داد که اگر آدرس آن را به یک اسرائیلی بدهند برای پیدا کردن آن دچار مشکل می‌شود.”

عابدیان با تأکید بر اینکه “همه این‌ها و موارد فراوان دیگر گواه این موضوع است که ما پیروز قطعی بوده‌ایم”، هشدار داد که “نباید تحت‌تأثیر فضاسازی‌های رسانه‌های خارجی و بعضی فریب‌خوردگان داخلی قرار بگیریم.”

در پایان، امام جمعه موقت اردبیل از مسئولان قضایی خواستار برخورد قاطع با برهم‌زنندگان آرامش روانی جامعه شد.

وی اظهار داشت: “درخواست ما از مسئولین قضایی این است که کسانی را که در شرایط حساس و خاص فعلی در فضای حقیقی و مجازی ارزش‌های نظام و هویت آن را مورد هدف قرار داده و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شوند را مورد برخورد قانونی قرار دهند.”

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/133929/%d9%be%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%db%8c-%d9%82%d8%a7%d8%b7%d8%b9-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%86%da%af-%db%b1%db%b2-%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%87%d8%8c-%d9%86%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها