مادری که پس از ۱۷ سال به فرزندش رسید

مادر و فرزندی پس از ۱۷ سال جدایی با تلاش ماموران انتظامی مراغه ، همدیگر را در آغوش کشیدند.

به گزارش صافی؛ فرمانده انتظامی مراغه گفت : پدر و مادر این پسر ۱۸ ساله ، زمانی که وی یک ساله بود از هم طلاق گرفتند و پدر که اصلیت مراغه ای نداشت  فرزندش را به تهران برد.

سرهنگ رضا اصلانی فر افزود : پدر این پسر از کودکی به وی اعلام کرده بود که مادرش فوت شده ولی یک هفته پیش یکی از نزدیکان پدر ، از زنده بودن مادر پسر جوان در یکی از روستاهای مراغه خبر داد.

وی گفت :  پسر جوان پس از اطلاع از موضوع به مراغه آمد و با حضور در یکی از پاسگاه های نیروی انتظامی با نشانی که از نام مادرش و روستای محل زندگی وی داشت با کمک ماموران به مادرش رسید.

فرمانده انتظامی مراغه افزود : با چندین ساعت جستجوی نیروهای انتظامی ، دایی پسر جوان در یکی از روستا های مراغه شناسایی شد و این مادر و فرزند پس از سال ها جدایی در یگان امداد نیروی انتظامی مراغه با هم دیدار کردند.

QR Code https://safinews.ir/751/%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%87-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d8%b2-%db%b1%db%b7-%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%a8%d9%87-%d9%81%d8%b1%d8%b2%d9%86%d8%af%d8%b4-%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها