ازدواج

ثبت الکترونیکی ازدواج در سراسر کشور

صافی نیوز / رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق از فعال شدن ثبت الکترونیکی ازدواج در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش صافی به نقل از ایرنا، علی مظفری اظهار کرد: از ۱۹ مهر سال جاری با ثبت الکترونیکی ازدواج، دفاتر ثبت سنتی، حذف و بعد از امضای سند ازدواج، اثر انگشت زوجین در سامانه ثبت می‌شود و سند ازدواج در اختیار زوجین قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هم از پیگیری اصلاح نظام‌نامه دفتر ثبت ازدواج و طلاق خبر داد و بر هوشمندسازی کامل فرایند ازدواج و طلاق تاکید کرد.

حسن بابایی در نشست با روسای کانون سردفتران ازدواج و طلاق سراسر کشور با اشاره به مشکلات موجود در نظام‌نامه دفتر ثبت ازدواج و طلاق افزود: پیشنهاد اصلاح نظام‌نامه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای کاهش طلاق و افزایش ازدواج، به تشکیل کمیته‌های پژوهش اشاره کرد و گفت: باید بعضی از امور به دفاتر ازدواج و طلاق واگذار شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بازرسی میدانی دفاتر ازدواج و طلاق را امری مهم دانست و بر هوشمندسازی کامل فرایند ازدواج و طلاق و اصلاح سامانه تاکید کرد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/90567/%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d8%a7%d9%84%da%a9%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%86%db%8c%da%a9%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%b1-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها