متروپل

آمار جانباختگان حادثه متروپل آبادان به ۲۶ نفر افزایش یافت

صافی نیوز / معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان گفت: با خارج کردن پیکرهای ۲ نفر دیگر از زیر آوار توسط گروه‌های امدادی تعداد جانباختگان حادثه متروپل به ۲۶ نفر افزایش یافت.

به گزارش صافی به نقل از ایرنا، احسان عباسپور افزود: پس از جست و جو و آوار برداری دقایقی پیش پیکرهای ۲ جانباخته دیگر از زیر آوار خارج شد.

وی اظهار داشت: از روز دوشنبه تا ظهر جمعه پیکرهای ۲۴ نفر از جانباختگان از زیر آوار خارج شده که دقایقی پیش پیکرهای ۲ فرد جانباخته دیگر از زیر آوار بیرون کشیده شد.

عباسپور بیان کرد: به دلیل ناپایدار بودن سازه احتمال ریزش باقی مانده سازه متروپل وجود دارد.

بخش‌هایی از برج دوقلوی در دست ساخت متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد ۱۴۰۱ دچار ریزش شد.

از زمان ریزش این سازه تاکنون نیروهای امدادی با تمام تجهیزات همچنان در حال جست و جو و آواربرداری هستند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/95008/%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%b1-%d8%ac%d8%a7%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%ae%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%ad%d8%a7%d8%af%d8%ab%d9%87-%d9%85%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%be%d9%84-%d8%a2%d8%a8%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%a8/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها