به گزارش صافی، از «برج کج پیتزا» گرفته تا اژدهای رنگارنگی که از میوه اژدها بیرون میآید، این نمایشگاه قصد دارد مرزهای خلاقانه تولید مواد غذایی پلاستیکی را که در ژاپن با نام «سامپورو» شناخته میشود، پیش ببرد.
در سرتاسر ژاپن، پنجرههای بسیاری از رستورانها، تولیدات پلاستیکی فوقالعادهای از ظروف را نشان میدهند که مشتریان میتوانند در منوی خود پیدا کنند.
سامپورو که در فرهنگ آشپزی ژاپنی تبدیل به یک هنر واقعی شده است، برای نزدیک به صد سال مورد استفاده قرار گرفته است.
انتهای پیام/