با این خوراکی‌ها، ایبوپروفن و ژلوفن را دور بزنید

صافی نیوز/ از بین بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به گزینه‌های طبیعی است که در هر آشپزخانه‌ای یافت می‌ شود.

به گزارش صافی، خوشبختانه برخی از مواد غذایی این قابلیت را دارند که بدون ایجاد عارضه جدی روی دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل، و یا سایر درد‌های آزاردهنده باشند.

کندر خواص ضدالتهابی این گیاه هندی به اسید‌های بوسولیک مربوط می‌شود که بر اساس تحقیقات توانایی بهبود گردش خون، از جمله خون رسانی به مفاصل و پیشگیری از التهاب را با سد کردن راه گلبول‌های سفید خون برای ورود به بافت‌های آسیب دیده دارد. این گیاه به صورت پماد در داروخانه‌ها موجود است.

کپسایسین ، یک ماده شیمیایی است که در فلفل وجود دارد و جایگزین خوبی برای ایبوپروفن است بخصوص در افرادی که از درد‌های عضلانی، سردرد‌های مکرر، درد مفاصل رنج می‌برند.

انتهای پیام/