مسعود پزشکیان
پزشکیان:

حذف یارانه سه دهک بالا باید تسریع شود

صافی نیوز / رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای تکلیف قانونی حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، خواستار تخصیص منابع حاصل از آن به سه دهک پایین جامعه شد.

به گزارش صافی، مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان، صبح امروز دوشنبه در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر تسریع در اجرای تکلیف وزارت تعاون برای حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی و تخصیص منابع آن به سه دهک پایین تاکید کرد.

وی با بیان اینکه فقدان داده‌های صحیح نباید مانع اجرای این تکلیف شود، افزود: ما مکلف هستیم توانمندی خود را ارتقا دهیم تا بتوانیم خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه کنیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه باور عمیق دارد اگر راهکارهای کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، گفت: وزارت تعاون در سطح وسیعی با قشرهای مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به این وزارتخانه موثر باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت طراحی صحیح ساختار طرح محله محوری، تصریح کرد: اگر ساختار این طرح، دسته‌بندی جامعه هدف و ارتباط با آنها را به شکل صحیح تعریف کنیم، کارهای بسیاری را می‌شود با تکیه بر آن پیش برد، از جمله اینکه می‌شود در قالب این طرح، برای مدیریت مصرف و کاهش ناترازی‌ها با مشارکت موثر مردمی اقدام کرد.

وی افزود: وقتی در قالب طرح محله محوری، یک ساختار پویا و زنده ارتباط با مردم داشته باشیم، بسیاری از مشکلات مردم را می‌توان با مشارکت خود مردم و ارائه هدفمند خدمات اجتماعی رفع کرد. خدمات دستگاه‌های خدماتی مثل سازمان بهزیستی، کمیته امداد و نهادهای مشابه نیز در این قالب به شکلی بسیار موثرتر ارائه خواهند شد.

پزشکیان با بیان اینکه اجرای طرح محله‌محوری از موازی‌کاری و ایجاد ساختارهای موازی جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: وقتی ارائه خدمات اجتماعی در قالب طرح محله محوری سامان یابد، هر بخش از جامعه هدف، متولی مشخصی پیدا می‌کند که هم می‌داند چه خدماتی باید ارائه کند و هم می‌توان روند خدمت‌رسانی را به صورت دقیق‌تر پایش و گزارش کرد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به پیشبرد نهضت ایجاد عدالت آموزشی با مشارکت مردم، اظهار داشت: اجرای طرح محله‌محوری از مسیر سامان دادن به مشارکت‌های مردمی، به تسریع و تسهیل پیشبرد نهضت عدالت آموزشی نیز کمک موثری خواهد کرد.

وی همچنین تاکید کرد که طرح پزشک خانواده نیز در بستر طرح محله‌محوری می‌تواند به شکلی بسیار کارآمدتر اجرا شود.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طرح موضوع ارتقای ایمنی در معادن در این جلسه تصریح کرد: باید طراحی دقیقی درباره معادن داشته باشیم تا در قالب آن علاوه بر ارتقای ایمنی، افزایش بهره‌وری، تعیین حقوق دولتی معادن و استانداردهای بهره‌برداری، دیگر مسائل مرتبط نیز لحاظ شده و سامان یابد. وی همچنین از اجرای طرح هزار خورشید ماندگار از سوی وزارت تعاون قدردانی کرد.

رئیس جمهور در پایان با تاکید بر مسئولیت همگان در قبال محرومان، گفت: بیایید از همه ظرفیت‌های خود برای شکل دادن به یک ساختار موثر در رسیدگی و توانمندسازی محرومان جامعه استفاده کنیم. می‌توان در قالب طرح محله محور، برای دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات اجتماعی یک رقابت سالم طراحی کرد که سود اصلی آن نصیب مردم و محرومان شود.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/129630/%d8%ad%d8%b0%d9%81-%db%8c%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%b3%d9%87-%d8%af%d9%87%da%a9-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%a7-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%aa%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9-%d8%b4%d9%88%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها