5015

عملیات اجرایی احداث ساختمان دادگاه عمومی بخش هیر

صافی نیوز / ساختمان جدید دادگستری هیر در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع احداث می‌شود که در فاز اول ۴۰۰ متر مربع آن با اعتبار حدود ۱۰٫۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده و طبق برنامه، ظرف یک سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش صافی، عملیات اجرایی احداث ساختمان دادگاه عمومی بخش هیر با حضور حجت‌الاسلام کثیرلو رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل، یوسف خدادادی معاون دادگستری استان، فرزاد قلندری فرماندار اردبیل و جمعی از مسئولان آغاز شد.

ساختمان جدید دادگستری هیر در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع احداث می‌شود که در فاز اول ۴۰۰ متر مربع آن با اعتبار حدود ۱۰٫۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده و طبق برنامه، ظرف یک سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرزاد قلندری فرماندار اردبیل در این آیین ضمن قدردانی از همراهی دستگاه قضایی استان در روند توسعه شهرستان گفت: حمایت‌های رئیس‌کل دادگستری، معاونان و دادستان اردبیل در رفع موانع تولید و رونق اشتغال و اقتصاد منطقه قابل تحسین است.

وی با اشاره به ضرورت راه‌اندازی ساختمان دادگستری هیر برای ارائه خدمات بهتر به مردم افزود: این پروژه سبب تسهیل خدمات قضایی و افزایش رضایت عمومی خواهد شد.

قلندری همچنین از رشد زیرساخت‌های گردشگری بخش هیر خبر داد و اعلام کرد که برنامه‌های جدید سرمایه‌گذاری برای رونق گردشگری و اقتصاد منطقه آغاز شده است وروشنایی دربند هیر باحمایت دستگاه قضایی انجام شد

کثیرلو رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل نیز با تقدیر از فرماندار اردبیل بر توسعه و تکمیل زیرساخت‌های اقتصادی، خدماتی و گردشگری هیر تأکید کرد و افزود: این همکاری‌ها زمینه‌ساز بهبود عدالت و رفاه اجتماعی مردم منطقه خواهد بود.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/136006/%d8%b9%d9%85%d9%84%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a7%d8%ad%d8%af%d8%a7%d8%ab-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%b9%d9%85/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها