هواپیما ربایی

آخرین جزئیات حادثه هواپیماربایی در مسیر اهواز به مشهد

صافی نیوز / سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: سازمان هواپیمایی مراتب قدردانی خود را از زحمات ارزشمند گارد امنیت پرواز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حفاظت از جان مسافران‌ و خدمه پرواز و خنثی سازی توطئه هواپیماربایی در پرواز ایران‌ایر اعلام می‌کند.

به گزارش صافی به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، ‌محمدحسن ذیبخش اظهار داشت: پرواز ۳۳۴ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از نوع فوکر ۱۰۰ در مسیر اهواز به مشهد در موقعیت اصفهان تهدید به بمب‌گذاری شد و پرواز سریعا در ساعت ۲۲:۴۰ به فرودگاه اصفهان تغییر مسیر داد.

وی با بیان اینکه این پرواز ۶۳ مسافر ‌و ۹ خدمه پرواز داشت افزود: خلبان ضمن اعلام وضعیت فوق العاده درخواست فرود در اصفهان داشت که بدون مشکل فرود آمد و سپس هواپیما به منطقه امن هدایت و مسافران پیاده شدند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: با اقدام به موقع نیروهای امنیتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، هواپیما ربایان دستگیر شدند و هواپیما مورد بازرسی امنیتی قرار گرفت و همچنین در دستوری ویژه بازرسی‌‌های فرودگاه‌ها در ترمینال‌ها و رمپ پروازی علی‌الخصوص در فرودگاه اهواز تقویت شد.

ذیبخش افزود: سازمان هواپیمایی کشوری ،بدین وسیله مراتب قدردانی از زحمات ارزشمند گارد امنیت پرواز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حفاظت از جان مسافران و خدمه پرواز و خنثی سازی توطئه هواپیماربایی در پرواز مذکور را اعلام می‌کند.

QR Code https://safinews.ir/78978/%d8%a2%d8%ae%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%ac%d8%b2%d8%a6%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%ad%d8%a7%d8%af%d8%ab%d9%87-%d9%87%d9%88%d8%a7%d9%be%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%b3/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها