صافی نیوز

صافی نیوز / هلو نزدیک به ۹۰ درصد آب دارد و می‌تواند در روزهای گرم تامین‌کننده آب مورد نیاز بدن باشد اما خواص متعددی نیز دارد که اهمیت مصرف آن را نشان می‌دهد.

به گزارش صافی،  پرورش درخت هلو به پنج هزار سال پیش در چین برمی‌گردد و امروزه ۳۰ نوع از این میوه کشت می‌شود. هلو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است که بخش زیادی از این ترکیبات در پوست میوه قرار دارد. گرچه هلو نزدیک به ۹۰ درصد آب دارد و می‌تواند در روزهای گرم تامین‌کننده آب مورد نیاز بدن باشد اما خواص متعددی نیز دارد که اهمیت مصرف آن را نشان می‌دهد.

یک هلو ۸ تا ۱۰ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. هرچه هلو رنگ زردنارنجی بیشتری داشته ‌باشد، مقدار فلاونوئید بیشتری دارد که عملکرد ویتامین C را تقویت می‌کند. ویتامین C از بدن در برابر عفونت‌های ویروسی و باکتریایی محافظت می‌کند، در جذب آهن موثر است و عملکرد آنتی‌اکسیدانی دارد. هلو همچنین سرشار از کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، لوتئین و زیگزانتین است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
دیدگاه شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سردبیران در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *