کاهش خطر ابتلا به سرطان با خوردن موز سبز
به گزارش صافی به نقل از یورونیوز، اگر دوست دارید موزتان کمی سبز باشد ممکن است فواید غیر منتظرهای برای سلامتیتان داشته باشد. نتیجه پژوهشی ۲۰ساله نشان داده که نشاسته موجود در موز نارس میتواند میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها را تا بیش از ۶۰ درصد کاهش دهد.
این نوع نشاسته همراه با موز در جو، غلات، ماکارونی، برنج، نخود و لوبیا نیز یافت میشود.
«جان ماترز» استاد تغذیه انسانی در دانشگاه نیوکاسل که در این مطالعه نقش داشته میگوید: «ما دریافتیم که نشاسته مقاوم بیش از ۶۰ درصد سرطانها را کاهش میدهد. این اثر در قسمت فوقانی روده آشکار بود. دوز مورد استفاده در آزمایش معادل خوردن موز روزانه است: پی از آن که خیلی رسیده و نرم شوند نشاستهای در موز که در برابر تخریب مقاومت میکند و به روده میرسد که میتواند نوع باکتریهایی را که در آنجا زندگی میکنند تغییر دهد. نشاسته مقاوم به عنوان یک مکمل پودر قابل مصرف است و به طور طبیعی در نخود فرنگی، لوبیا، جو و سایر غذاهای نشاستهای یافت میشود».
انتهای پیام/
ارسال نظر
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0