no-photos

ماجرای گروگان گیری در ایوانکی پایان یافت

صافی – فرمانده انتظامی شهرستان گرمسار گفت: ماموران پلیس با پیگیری و رد زنی گروگان گیران شهرستان قم ، انها را در ایوانکی دستگیر کردند.

سرهنگ محمد فوادیان افزود : گروگان گیران فرد ۶۱ ساله ای را در شهرستان قم ربوده و پنج میلیارد ریال وجه نقد در ازای آزادی او از خانواده اش درخواست کردند.

وی ادامه داد: با اعلام گزارش گروگان گیری در قم، ماموران نیروی انتظامی با اقدامات لازم محل اختفای متهمان را حوالی شهر ایوانکی شناسایی کردند.

وی اظهار داشت: در یک عملیات هماهنگ ، پلیس ایوانکی با همکاری ماموران اعزامی از قم فرد گروگان گرفته شده را آزاد و چهار متهم دستگیر شدند.

فوادیان تصریح کرد: متهمان به منظور تکمیل مراحل قانونی به محل وقوع جرم منتقل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان گرمسار گفت: وظیفه برقراری نظم و امنیت عمومی برای همه مردم بر عهده فرزندان سبزپوش ملت در نیروی انتظامی است و هماهنگی دستگاه ها و نهادهای اجرایی با نیروی انتظامی در تحقق این امر مهم است.

QR Code https://safinews.ir/5604/%d9%85%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%a7%db%8c-%da%af%d8%b1%d9%88%da%af%d8%a7%d9%86-%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%88%d8%a7%d9%86%da%a9%db%8c-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86-%db%8c%d8%a7/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها