فرماندار مراغه:

شهرک صنعتی مراغه نیازمند برنامه ریزی دقیق و همت مدیران واحدهای تولیدی است

صافی - فرماندار مراغه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی شهرک صنعتی مراغه به مشکلات این شهرک صنعتی اشاره کرد و گفت: شهرک صنعتی مراغه نیازمند برنامه ریزی دقیق و همت مدیران واحدهای تولیدی در آن است.

به گزرش صافی، معاون استاندار و فرماندار مراغه امروز (پنج شنبه) در این نشست گفت: در مرحله اجرا و عملی شدن مصوبات تسهیل موانع در شهرستان، متأسفانه برخی دستگاه‌های شهرستانی از جمله بانک‌ها به دلیل عدم برخورداری از اختیارات کافی نمی‌توانند در رفع موانع واحدهای تولیدی قدم بردارند.

حمید شکری افزود: رفع مشکلات اقتصادی از جمله موانع پیش روی تولید و اشتغال از جمله رویکردهای دولت بوده که در این شهرستان با جدیت و همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی دنبال می‌شود.

وی به مشکلات شهرک صنعتی مراغه نیز اشاره کرد و افزود: شهرک صنعتی مراغه نیازمند برنامه ریزی دقیق و همت مدیران واحدهای تولیدی در آن است.

وی اضافه کرد: واحدهای تولیدی و همچنین دستگاه‌های اجرایی شهرستان به خصوص دستگاه‌های متولی برای بهبود وضعیت شهرک صنعتی شهرستان باید تلاش کنند و زمینه را برای جذب سرمایه گذار فراهم سازند.

شکری ادامه داد: هر واحد تولیدی باید در خصوص مشکلات ایمنی خود اقداماتی را انجام دهند و مسئولان شهرک صنعتی استان و شهرستان نیز باید در تامین ایمنی مجموعه با جدیت ورود کنند.

وی افزود: ایجاد ایستگاه آتش نشانی در شهرک صنعتی مراغه از دیگر ضروریات این شهرک است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: از مجموع ۲ هزار و ۳۹۹ واحد تولیدی موجود در شهرک های صنعتی استان، ۱۸۹۳ واحد فعال و ۵۰۶ واحد غیرفعال هستند.

سیدمرتضی نیرومند اسکویی نیز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی شهرک صنعتی مراغه افزود: از ۵۵ واحد تولیدی دارای پروانه فعالیت در شهرک صنعتی مراغه نیز تنها ۲۵ واحد تولیدی فعال است.

وی گفت: هم اکنون بیش از ۵۳ هزار نفر در این واحدهای تولیدی استان مشغول فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: ۶ درصد از واحدهای تولیدی شهرک‌های استان به صنایع بزرگ و ۹۴ درصد از واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی استان به صنایع کوچک و متوسط اختصاص یافته است.

نیرومند همچنین خاطرنشان کرد: تفاهم نامه‌ای مابین سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با شرکت سهامی بیمه ایران در راستای ارائه تخفیفات بیمه‌ای و بیمه تکمیل درمان برای واحدهای صنایع کوچک از چهار سال پیش امضا و امسال نیز مجدداً تمدید شد.

وی گفت: امسال برای واحدهای تولیدی صنایع کوچک دوره‌های آموزشی برگزار و بیش از ۸۰ درصد هزینه‌های آن توسط شهرک صنعتی تامین می‌شود.

وی ادامه داد: حل مشکل واحدهای تولیدی با برگزاری جلسات رفع موانع تولید از جمله اولویت‌های این شرکت است.

آذربایجان شرقی دارای ۵۶ شهرک و ناحیه صنعتی است.

https://safinews.ir/?p=48055
انتهای خبر/