4:06 1403/04/08

برنامه نویسی امنیت اطلاعات بازار کار مناسبی دارد

no-photos

تهران- ایرنا- عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: با توجه به فراگیری فضای مجازی، دانش آموختگان حوزه آی تی با فراگیری برنامه نویسی در حوزه امنیت، بازار کار مناسبی در داخل و خارج از کشور برای خود ایجاد می کنند.

شاهو صبار امروز (سه شنبه) در سمینار چشم انداز فضای مجازی: راهنمایی، روندها، الگوها و توسعه های ۲۰۱۹ در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران اظهار کرد: فضای مجازی هر روز به لحاظ تعداد افراد دربرگیرنده و حوزه‌های فعال گسترش می یابد.
وی افزود: با توجه به فراگیری فضای مجازی در تمامی عرصه های زندگی مسئله امنیت اطلاعات حیاتی تر می شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه آمار سرقت اطلاعات در جهان به صورت تصاعدی افزایش می یابد، گفت: ۱۵۷ مورد سرقت اطلاعات در سال ۲۰۰۵ در آمریکا رخ داد، اما در سال ۲۰۱۷ سرقت اطلاعات به ۱۸۴ میلیون رسیده است.
به گفته صبار، عمده اطلاعات سرقت شده در حوزه های تجارت و اطلاعات حساس افراد در حوزه سلامت بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۱ درصد سازمان ها و شرکت های تجاری مورد سرقت اطلاعات قرار گرفته اند، یادآور شد: اهمیت ایجاد یک سیستم ایمنی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات اهمیت بسیاری پیدا کرده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران افزود: پس از سرقت اطلاعات در فضای مجازی، شرکت ها برای هر یک واحد اطلاعات ۱۵۷ دلار خسارت متحمل می شوند.
صبار با اشاره به اینکه مقررات اطلاعات آزاد در اروپا در این سال ها اهمیت بسیاری پیدا کرده، خاطرنشان کرد: ۷۴ درصد شرکت های بزرگ، اطلاعات خود را به صورت رمزی ذخیره می کنند. از این رو ایران باید برای ذخیره اطلاعات در سایر کشورها سیستم حفاظتی مناسبی طراحی کند.
به اعتقاد وی، هوش مصنوعی به سنجش حوزه ها برای دفاع از امنیت اطلاعات کمک می کند، اما هکرها نیز با استفاده از همین موضوع حفره های سرقت اطلاعات را شناسایی می کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: هر چقدر تلاش شرکت ها برای امنیت اطلاعات افزایش یابد، به همان اندازه کوشش هکرها برای سرقت اطلاعات نیز بیشتر می شود.
صبار خاطر نشان کرد: سرقت اطلاعات افراد و شرکت ها به قدری سودآور است که هکرها ترجیح می دهند با وجود متحمل شدن جریمه های سنگین به این کار ادامه دهند.
وی درباره پیش بینی ها در مورد امنیت فضای مجازی در سال ۲۰۱۹ گفت: تقویت سیستم های ایمنی، استفاده از افراد متخصص در این حوزه و از سوی دیگر دستکاری بیشتر اطلاعات افراد از جمله مواردی است که در سال جدید ایجاد می شود.
صبار افزود: با افزایش دستکاری اطلاعات افراد، مردم نسبت به موسسات مالی و بانکی بی اعتماد می شوند. با توجه به فراگیری فضای مجازی، دانش آموختگان حوزه آی تی با فراگیری برنامه نویسی در حوزه امنیت، بازار کار مناسبی در داخل و خارج از کشور برای خود ایجاد می کنند.
*۹۴۹۱*۱۵۸۴
انتهای پیام/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت