5:19 1403/04/06

عضو حزب کارگزاران: چرا اصرار داریم در میان خوشنامان نباشیم

no-photos

تهران – ایرنا – عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران از حاشیه های تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت انتقاد کرد و گفت: چرا اصرار داریم درمیان کشورهای محدودی باشیم که پالرمو را نپذیرفته اند و البته کشورهای خوشنامی هم نیستند؟ چرا باید نظام معتبر جمهوری اسلامی از عضویت در این کمیسیون امتناع کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علی‌محمد نمازی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به تنوع قراردادهای بین المللی در جهان کنونی تاکید کرد: در جهان کنونی پیمان ها و قراردادهای مختلفی وجود دارد با موضوعات مختلف که با عضویت در آنها تعهداتی برای کشور ایجاد می شود و مزایای از طریق آنها به دست می آید.
وی ادامه داد: در همین کنوانسیون های مالی و پالرمو بیش از ۱۸۰ کشور عضو هستند که به جریان سالم پولی کمک می‌کند. این پیمان در تلاش است تا در عرصه بین المللی فعالیت های بانک ها، نقل و انتقالات و مبارزه با پولشویی، تسهیل روابط مالی بین کشورها و حضور در عرصه بین المللی را قاعده مند کند.
نمازی تاکید کرد: اگر کشوری بخواهد عضو این کنوانسیون نباشد دو حالت دارد یا مانند بعضی از کشورها حساسیتی روی آنها وجود ندارد که در این حالت هرچند در نقل و انتقالات و تبادلات خارجی مالی و یا عقد قرارداد و استفاده از مزایای اقتصاد جهانی و تجارت جهانی راحت نخواهد بود اما در جهان هم مزاحمتی برایشان ایجاد نمی‌شود.
وی افزود: روی کشورهایی مانند ایران اما به دلایل مختلف حساسیت وجود دارد. به این کشورها از جمله ایران اخطار داده می شود که اگر می خواهند در لیست سیاه نروند و متحمل محدودیت‌های زیاد نشوند باید این پیمان را بپذیرند و عضو کنوانسیون شود.
این فعال سیاسی گفت: کسانی که در کشور به این موضوع حساسیت نشان می دهند به این سوال پاسخ دهد که آیا ۱۸۰ کشوری که عضو این پیمان هستند ضرر می‌کنند یا سود می برند؟ قطعاً به نفع ۱۸۰ کشور است که در این کنوانسیون عضو شده اند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران افزود: قطعاً اگر ما عضو پالرمو نباشیم محدودیت های شدیدی برایمان ایجاد خواهد شد. یکی از ملزومات استفاده از سیستم مالی اروپا عضویت ایران در پالرمو است، اروپایی ها می خواهند در برجام بمانند و بخشی از مشکلات ما را حل کنند. با عدم تصویب این لوایح به اروپا بهانه می دهیم تا این همکاری و همراهی را با ما نداشته باشد.
نمازی با مطرح کردن این پرسش از مخالفان که چه کاری در کشور انجام می شود که ما با عضویت در پالرمو نتوانیم آن را انجام دهیم، تاکید کرد: اگر عضو این پیمان ها نشویم محدودیت‌هایی برای کشور ایجاد خواهد شد و مصداق این ضرب المثل ایرانی خواهیم بود که هم پیاز را خورده ایم هم چوب را و هم پول را داده ایم.
وی گفت: ما چرا در حالی که باید یک مسوولیتی را بپذیریم اجازه می دهیم زمان بگذرد و وقتی هزینه‌های زیاد دادیم آن مسئولیت را عهده دار می شویم؟ بهتر نیست همان ابتدای موضوع که هزینه‌ای به کشور تحمیل نشده آن را انجام ‌دهیم؟
این فعال حزبی افزود: من به آن دسته از تشکل‌ها و افراد و جایگاه هایی که مخالفت می کنند پیشنهاد می دهم که اگر از موضع خود مطمئن هستند، این موضوع را به رفراندوم بگذارند.
نمازی در پایان تصریح کرد: بسیاری از این افراد در هر جمله ای که می گویند چند ملت در آن وجود دارد. اگر این افراد نگران منافع ملت هستند اجازه دهند مجلس این موضوع را به رای مردم بگذارد، اجازه دهند هرچه مردم خواستند انتخاب کنند، مسئولان کاسه های داغ تر از آش برای منافع ملی نشوند آن چیزی را که ملت می خواهد باید انجام دهد.
به گزارش ایرنا، لایحه پالرمو یا لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته، یکی از لوایح چهارگانه دولت است که به منظور عضویت ایران در گروه اقدام مالیFATF تدوین و سال گذشته به مجلس ارائه شده است. این لایحه پرحاشیه پس از گذر از مجلس و شورای نگهبان، به مجمع تشخیص مصلحت نظام هفته گذشته در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفت و ادامه این بررسی به جلسه هفته آینده موکول شد.
‌سیام**۹۴۰۲**
انتهای پیام/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت