5:27 1403/04/03

ایران و روسیه درباره تسهیل حمل و نقل جاده ای توافق کردند

no-photos

تهران- ایرنا- ​یادداشت تفاهم همکاری های حمل و نقل بین المللی جاده‌ای بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراتیو روسیه با حضور مسئولان حمل و نقل بین المللی ۲ کشور در تهران امضا شد.

به گزارش ایرنا از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در دیدار امروز (چهارشنبه) «منوچهر سلمانزاده» مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان حمل و نقل جاده ای، رییس هیات ایرانی بود و از طرف وزارت حمل و نقل روسیه، خانم «تاتیانا یوگنیونا» مدیر دپارتمان سیاست دولتی در زمینه حمل و نقل جاده‌ای و مسافربری شهری حضور داشت.
سلمانزاده پس از پایان این دیدار گفت: در این نشست موضوع هایی از جمله توسعه حمل و نقل جاده ای، بررسی وضعیت حمل و نقل بین المللی جاده‌ای بار، اعتراض های طرف ایرانی به اعمال جرائم اضافه تناژ بار و فراخوانی رئیسان شرکت های مربوط به روسیه و صدور راهنامه ها مطرح و چگونگی حمل و نقل بین المللی منظم مسافربری بررسی شد.
به گفته وی، مدیر دپارتمان سیاست دولتی در زمینه حمل و نقل جاده‌ای و مسافربری شهری وزارت حمل و نقل روسیه، مشکلات کامیون های روسی اعم از احتساب تفاوت نرخ سوخت را مطرح کرد که طرف ایرانی اجرای قانون مقررات تردد وسایط نقلیه خارجی از قلمرو جمهوری اسلامی ایران و احتساب تفاوت نرخ سوخت برای دریافت بخشی از تفاوت قیمت سوخت بین ایران و روسیه را دلیل این موضوع بیان کرد.
همچنین تکلیف موضوعاتی از جمله تعداد مجوزهای ترانزیت سالیانه میان ۲ کشور تعیین و مقرر شد در صورت نیاز هر یک از طرف‌ها بر افزایش تعداد مجوزهای طرف مقابل نسبت به صدور مجوزهای مورد نیاز اقدام کند.
در این نشست بر تسهیل صدور روادید چند بار ورود برای رانندگان حرفه ای ناوگان عمومی حمل و نقل جاده ای تاکید شد.
همچنین با هدف ایجاد شرایط مناسب و حمل و نقل هموار برای ناوگان جاده ای ۲ کشور مقرر شد امکان لغو روادید برای رانندگان توسط وزارتخانه های امورخارجه بررسی شود.
به گزارش ایرنا بر پایه گزارش های بانک اطلاعات اقتصادی ایران و روسیه، مهمترین مسیر حمل و نقل زمینی کالا بین ایران و روسیه از طریق جمهوری آذربایجان است.
کامیون های حامل بار در ایران از پایانه های مرزی آستاراخان یا بیله سوار در استان آذربایجان شرقی گذشته و پس از طی ۵۷۰ کیلومتر در جمهوری آذربایجان از نقطه مرزی سامور وارد جمهوری داغستان در فدراسیون روسیه می شوند.
مسیر دیگر برای حمل و نقل زمینی کالا بین ایران و روسیه از مرزهای شمال شرقی ایران در منطقه سرخس و باجگیران است.
در این مسیر کامیون های حمل کالا پس از عبور از گمرک های مرزی وارد ترکمنستان می شوند. سپس با عبور از گمرک های خوجیلی و شاوات در شمال غرب ترکمنستان یا آلات در استان بخارا وارد ازبکستان شده، پس از عبور از گمرک های یالام و کاراکال و طی مسیر در قزاقستان، با توجه به مقصد نهایی در فدراسیون روسیه، جهت حرکت خود را به سمت مرزهای قزاقستان با روسیه تعیین می کنند.
در این مسیر باید از سه کشور ترکمنستان، ازبکستان و قزاقستان عبور کرد و مسافت طی شده طولانی تر از مسیر اول (بالغ بر سه هزارکیلومتر) است.
این مسیر کم تردد است اما برای انتقال کالا به بازارهای هدف در جمهوری های شرقی روسیه، مقرون به صرفه ارزیابی می شود.
اقتصام**۹۱۸۹*۱۹۶۱*
انتهای پیام/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت