0:09 1403/04/02

کرامبل سیب، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سالم

صافی نیوز/ کرامبل سیب، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سالم می باشد که می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل آن را تهیه و سرو نمایید. این دسر خوشمزه و عالی، یک میان وعده و عصرانه متفاوت و خوش طعمی است که برای مهمانی های خانوادگی و دورهمی های دوستانه بهترین گزینه برای پذیرایی می باشد. این دسر از ۲ لایه درست شده که یک لایه آن میوه مزه دار و لایه دیگر آن، مخلوط آرد ترد و برشته می باشد. البته در بعضی از رسپی ها، این دسر را به صورت ۳ لایه نیز درست و تزئین می نمایند.
no-photos

سیب، میوه محبوب و خوشمزه برای تمام افراد که خواص و فواید بسیاری نیز دارد. میوه سیب سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی چون ویتامین های C ،B ،K، ریبوفلاوین، منیزیم، مس، فیبر، پتاسیم، منگنز و… می باشد که هر یک از این مواد و عناصر مغذی موجود در این میوه خوشمزه باعث ده ها فایده و سلامتی برای بدن می ‌شود. از جمله خواص و فواید این میوه خوش طعم می توان به حفظ سلامت پوست و درخشندگی آن، تقویت بینایی، افزایش انرژی و رفع ضعف بدن، حفظ سلامت قلب و عروق، رفع کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن و… اشاره کرد. می توانید با تهیه و آماده کردن دسر کرامبل سیب، هم یک میان وعده عالی و خوشمزه برای خود تدارک و آماده کنید و هم از خواص و فواید این میوه لذیذ و سالم بهره ببرید.
مواد لازم
آرد: دو سوم پیمانه
سیب: ۴ عدد
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
کره: ۷۰ گرم
پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: به مقدار لازم
مراحل
 گام ۱یک عدد از سیب ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
 گام ۲در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
 گام ۳سیب های خرد شده را در آب جوش بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
 گام ۴سپس سیب ها را در یک آبکش ریخته و بگذارید کمی سرد شود.
 گام ۵نصف کره را در یک ماهی تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
 گام ۶باقی سیب‌ ها را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
 گام ۷سپس سیب های خرد شده را به ماهی تابه اضافه و کمی تفت دهید.
 گام ۸شکر، سیب های پخته شده و دارچین را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش نمایید.
 گام ۹مواد آرد، وانیل و پودر قند را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
 گام ۱۰باقی مانده کره را نرم و به مواد اضافه کنید.
 گام ۱۱مواد را با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
 گام ۱۲مخلوط سیب را در ظرف فر ریخته و ترکیب آرد را نیز بر روی آن بریزید و سطح آن را بپوشانید.
 گام ۱۳فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و دسر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.

انتهای خبر/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت