سیب زمینی تازه دارای مقدار بسیار ناچیزی از سمی بنام سلانین می باشد (مقدار کل سلانین در سیب زمینی جوانه نزده و تازه حدود ۹۰ میلیگرم است که بیش از دو سوم این سم در پوست سیب زمینی و بقیه در غده سیب زمینی وجود دارد) که مشکلی برای مصرف ایجاد نمیکند، اما سیب زمینی که مدتی میماند و جوانه می زند مقدار سلانین در آن تا مقدار قابل توجهی افزایش مییاید که این نوع سیب زمینی در اثر مصرف میتواند اختلالات عمدهای در بدن ایجاد کند. مقدار سلانین در سیب زمینی در اثر نور افزایش می یابد، بنابراین سیب زمینی بایستی در محیط های تاریک نگهداری شود و از خرید مقدار زیاد سیب زمینی که باعث نگهداری طولانی سیب زمینی می شود خودداری نمایید.
انتهای خبر/