7:53 1403/03/27

دانه‌هایی که سرطان کبد را از بین می‌ برند

صافی – نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.
no-photos

نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

دانه کنجد، دانه‌های آفتابگردان، شاه دانه، دانه‌های کتان و دانه کدو تنبل از جمله این دانه‌های مؤثر بر سلامتی است.

محققان تأکید می‌کنند، از آنجایی‌که انواع مختلف دانه‌ها سرشار از ‏پروتئین، فیبر، آهن، ‏ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند می‌توانند در رفع بیماری‌های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند.

در این پژوهش بیش از ۷۷ هزار و ۲۴۱ و چهل و هشت هزار و ۲۱۴ مرد تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که در رژیم غذای خود مقادیر زیادی از دانه‌ها را قرار داده‌اند در معرض خطر کمتری هستند.

این پژوهش که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته تأکید می‌کند، هر سال ۴۰ هزار آمریکایی و ۵ هزار و ۵۰۰ انگلیسی مبتلا به سرطان کبد تشخیص داده می‌شوند.

انتهای پیام/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت