10:26 1403/03/28

رشته پلو با لبو

صافی: در این مقاله طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش می‌دهیم. حتما یک بار آن امتحان کنید
no-photos

مواد لازم :
پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
برنج دو پیمانه
رشته پلویی به میزان لازم
چغندر متوسط یک عدد
نمک- فلفل – زردچوبه به میزان لازم

پیاز را پوست کنده و خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین ، بهش زردچوبه بزنید ، گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. یک لیوان آب بهش اضافه کنید همراه با نمک و فلفل و بذارین که بپزه و آبش کشیده بشه . ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پختش کافیه.
برنج را آب کش کنید ،یک دقیقه قبل از آب کش کردن برنج بهش رشته پلویی را اضافه کنید و بعدی از یکی دو تا قل خوردن برنج را آب کش کنید.
چغندر را بشورید، پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.
کف قابلمه روغن بریزید ، ته دیگی که دوست دارین را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج، یک لایه مواد گوشتی و یک لایه چغندر رنده شده بریزید.
اگه لازم بود کمی آب دور تا دور برنج بریزین ( دیگه روغن لازم نیست مواد گوشتی به اندازه کافی روغن داره ) و بذارین برنج برای مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم دم بکشه.
به همین راحتی ، آماده کردن مواد گوشتی و برنج نیم ساعت هم وقتتون را نمیگیره ، ۴۰ دقیقه هم دم کشیدن برنج ، می بینید که خیلی سریع آماده میشه.

انتهای خبر/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت